HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

Chakra

De dertien "Aquarius" chakra's


 

In de 'Vissentijdperk' kende de mens een zevenvoudigbewustzijn en zeven chakra's.

Nú in het Aquariustijdperk heeft de mens een dertienvoudig bewustzijn gekregen. We hebben ook de beschikking over dertien chakra's, dus zes chakra's er bij, die de Aquarius chakra's worden genoemd.

De dertienvoudig bewustzijn hoort bij de dertienvoudige chakra's.

Doordat we met zo'n allen in een lager bewustzijn terecht zijn gekomen ongeveer 50.000 jaren geleden gebruikten we deze 6 hogere chakra's met het bewustzijn erin niet meer, ze waren er wel maar zijn stil blijven liggen, slapend gebleven.

Alle chakra hebben een bepaald bewustzijn.

Zo heeft iedere chakra ook 10 laagjes bewustzijn ( informaties) als schijfjes op elkaar zitten.

Het MILT CHAKRA : (zit links van de navel) is de sluis waardoor de mens contact kan maken met zijn persoonlijkheid. De Miltchakra is tevens dé filter, van de hoge scheppingenergie die transformeert ( neutraliseert)

Het THYMUS CHAKRA : (zit tussen het hartchakra en de keel) Hierin zit het Christusbewustzijn. Dit is het Goddelijke deel dat iedereen in zich heeft zitten.
Zonder dit Goddelijke deeltje zouden we nu niet in leven zijn.

Het KOSMISCHE CHAKRA : (zit midden achter in de nek ) het doorstroomt de mens en krijgt zo toegang tot zijn ziel .

Het EPIFYSE CHAKRA : ( zit midden op het achter hoofd) is de zetel van de mystieke vermogens van de mens. Het verzorgt directe verbinding met de Bron van leven en is behulpzaam bij het ontvangen van mystiek.

Het TRANSFORMATIE CHAKRA : ( zit 20 cm boven je voorhoofd) waardoor de mens toegang krijgt tot het transformeren van zijn eventuele fouten ( karma).

Het TRANSMUTATIE CHAKRA : ( zit 40 cm boven je hoofd) verzorgt de verbinding van de mens en zijn Schepper.

Nu de dertien Aquarius chakra's en de dertienvoudig bewustzijn volledig bij de mens is toegepast, kunnen we gebruik maken van Transformaties ( neutraliseren.) Nu kunnen we direct onze karma (levenslessen) transformeren en zodoende die emotionele problemen daarna loslaten met 't zelfgenezende vermogen van Reiki. We hoeven nu niet meer al onze karma te dóórleven, néé we moeten onze levens lessen gaan begrijpen en daarna transformeren en emoties er ook van loslaten.

Dit transformeren kan nu doordat de Aquariustijdperk is ingezet en betekent dat het "HART CHAKRA" nu open staat. Door grote verandering en wijziging in ons bewustzijn kunnen wij nu onze karma transformeren.

Als wij dit kunnen begrijpen, weten wij nu ook dat wij al onze problemen kunnen neutraliseren. Dit betekent dat wij deze problemen daarna LOS kunnen laten.

Door het dertienvoudig bewustzijn van de kosmische mens zal alle Universele informaties van 't Aquariustijdperk begrépen en volledig benút kunnen worden. Want door dit dertienvoudig bewustzijn en de dertien chakra's leert de mens de scheppingskracht te erkennen. De Aquarius zuivering is een tijd waarin de transformaties van het leven van de mens en de aarde teweeggebracht wordt.

Het belangrijke is dat karma NIET meer dé drijfkracht is van onze evolutie. Karma hoorde bij de zonnevlecht van de schepping in de ( vissentijdperk) die vooral "'emotionele"' problemen inhield.

Er hoort géén karma meer bij 't hartchakra van de schepping (Aquariustijdperk) die "Liefde" inhoudt. Het gevolg daarvan is dat de enorme restschuld van karma die de schepping met zich meetorst, uitgezuiverd zal worden. Met inzetten van het Aquariustijdperk wordt de karmische ballast van de mens afgeworpen en teruggespiegeld.

Dit zou een enorme lijdensweg ''kunnen'' veroorzaken. Ware het niet dat in de kosmische mens, die wij nu zijn, het vermogen zit, om met de vrijgegeven scheppingskracht de restschuld van karma te transformeren ( neutraliseren) zodat karma niet meer in lijden hoeft te worden omgezet.

Hoe staat de mens als volgt in het leven: karma kan nu teruggespiegeld worden. Daarnaast stuurt het hartchakra (liefde) de scheppingskracht naar de mens. In deze scheppingkracht ontvangt hij een dertienvoudig bewustzijn en hij kan deze verlevendigen. De dóór de mens in trilling gebrachte scheppingskracht kan vervolgens verbonden worden met de restschuld van karma waardoor onze karma vereffenen zal. Door karma te verbinden met de zuivere positieve kwaliteit van de scheppingskracht zal karma niet meer kunnen blijven bestaan. De 100% zuivere ''positieve Universele Liefde" die in de scheppingskracht omsloten is, lost de negatieve kwaliteit van het karma direct op.

Door dit aquarius tijdperk zullen we heel spoedig een totaal andere kijk op het leven krijgen. Ieder mens is nú instaat zijn eigen lijden óp te heffen. De nieuwe evolutie is ingezet, door zijn Liefde, zijn Zuivering en zijn Transformaties.

Wil je meer weten over de Chakra's en waar ze voor staan, dan kan je gewoon in de menubalk klikken om je weg door chakra's te vinden.

 

Er zijn tal van goede boeken, orakels en healing sets die je kunnen helpen met de Chakra oefeningen
Kijk snel op onze online Webwinkel voor het volledige assortiment.

Copyright Symbolic Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be