HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

Edelstenen

Calciet: Natuurkrachtige EigenschappenAmethist Deze prachtige calcietsoort straalt als de zon een en al warmte en positiviteit uit. Het is een veilige steen en helpt alles wat somber is op te vrolijken. Zelfs een klein stukje heldere, ruwe gele calsiet is al in staat een hele kamer van sfeer te veranderen.

Gele calsiet hoort bij het 2e chakra en helpt gemakkelijker met elkaar te kunnen delen. Voor mensen die problemen hebben op het seksuele vlak is deze steensoort ook heel goed. Hij heelt oude wonden en maakt het mogelijk weer te durven genieten van warmte en intimiteit.

Ook voor zieke, eenzame en verdrietige mensen is de gele calsiet beslist aangewezen steen om weer levensvreugde en posiviteit te geven.
Alles wordt zonniger, zachter en gezelliger. Als er één steen is die geluk uitstralen,dan is het de gele calsiet.

CalsietTijdens reizen en verblijven in onpersoonlijke hotels is het heel plezierig om zo'n stukje ruwe gele calsiet bij je te hebben de vreemde kamer waarin wordt verbleven zal meteen veilig en positief worden.

Maar ook op het werk, als presse-papier, is hij een goede helper om een positieve sfeer te creëren, waardoor onderlinge contacten lichter en vrolijker worden. Zo zijn er veel manieren om de gele calsiet zijn positieve, liefdevolle werk te laten doen. Op deze blad zijn vele voorbeelden gegeven.

Chakra:
afhankelijk van de kleur: keelchakra (blauw), hartchakra (groen en roze) en navelchakra (roodachtig en geel).

Corresponderende Sterrenbeelden:  

TweelingenSteenbok

 

 

Copyright Symbolic Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be