HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

Edelstenen

Aquamarijn: Natuurkrachtige EigenschappenAmethistDit is een groenblauwe tot donkerblauwe, doorzichtige steen. De Aquamarijn is een steensoort die vooral goed is voor mensen die hun paranormale vermogens willen ontwikkelen.
De heldere Aquamarijn bevordert helderziendheid en helpt om beter open te staan voor het hogere.
De aquamarijn versterkt de werking van de alvleesklier en ondersteunt de lever. Het stimuleert het optimaal functioneren van de teelballen en de eierstokken. Het verbetert ook de bloedspiegel en houdt de spierkracht op peil.
Aquamarijn ondersteunt de genezing van keelpijn, opgezette klieren, angina, ontsteking van het mondslijmvlies en de kaak- en voorhoofdsholte. Het versterkt hart en bloedvaten en werkt positief bij een hartinfarct.

Ook als ruwe kristal is de Aquamarijn geschikt om bij meditaties op een hoger geestelijk niveau te komen. Mensen die een blokkade hebben in hun keelchakra, wat zich meestal uit in een veelvuldig schrapen van de keel, kunnen deze blokkade opheffen door een Aquamarijn te gaan dragen. Tegen allerlei allergieen is de Aquamarijn zeker de beste steen. Zelfs ernstige hooikoorts verdwijnt bijna altijd.

Voorbeelden van andere toepassingen:
Tegen voorhoofdsholteontsteking, goed voor de slijmvliezen, helpt bij problemen met de schildklier, is goed voor de kaak, kiezen en mond en maakt een vastzittende hoest los.

Chakra:
Keelchakra, met name de schildklier, maar ook de voorhoofdchakra .

Corresponderende Sterrenbeelden:  

TweelingenTweelingen LeeuwMaagd RamSchorpioen

 

 

Copyright Symbolic Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be