HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

Edelstenen

Howliet: Natuurkrachtige EigenschappenAmethist De howliet is vernoemd naar zijn ontdekker, de Amerikaanse geoloog H. Howe. Het zijn ondoorzichtige grijswitte brokken, meestal met zwarte of bruine adertjes doorweven. Doorzichtige, die kleurloos of lichtgelig zijn, zijn zeldzaam. Howliet is een zacht en poreus gesteente dat ingekleurd of gebeitst veel gebruikt word als imitatie van andere stenen.

Door de aanwezigheid van calcium is howliet een geschikte steen om tandbederf te voorkomen en om de vorming van goede tanden positief te beïnvloeden. Hij helpt bij ontkalking en bij de genezing van botbreuken. Hij bevordert de aanmaak van moedermelk bij borstvoeding en heeft in het algemeen een gunstige invloed op de zwangerschap. Door de aanwezigheid van het element borium kan howliet helpen waar sprake is van besmetting. Howliet bevordert de genezing van ontstoken mondslijmvliezen, keelontsteking alsmede zweren en blaren in de mond. Hij verzacht maagpijn en stimuleert de spijsvertering, vooral bij stress of nervositeit. Howliet werkt positief op de stofwisseling en kan soms helpen bij vermageren.


Toepassingen zijn:
Howliet kan bepaalde angsten en twijfels oplossen en is een grote steun bij het zoeken naar zelfkennis en innerlijke rust. Hij brengt kennis en evenwicht op een hoger niveau. Hij stimuleert de aandacht en liefde voor het innerlijke leven. Heeft een positieve invloed op de tanden en zwangerschap. Is goed voor maagpijn bij stress. Kan helpen bij vermageren. Geeft innerlijke rust.

Chakra:
Alle chakra's.

Corresponderende Sterrenbeelden:  

xxx

 

 

Copyright Symbolic Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be