HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

Edelstenen

Chrysocolla: Natuurkrachtige EigenschappenAgaatDeze steen is groenblauw en heeft iets weg van turkoois. Het is een steen voor vriendschap en contact. Een beschermer tegen negatieve invloeden, die afgeweerd worden en omgezet in begrip en vergevensgezindheid. Voor mensen die moeite hebben om aan hun gevoelens te kunnen toegeven, is dit een heel fijne en doeltreffende steen. De Chrysocolla helpt hen over de drempel heen. Maakt spontaner. De steen kan op het lichaam gedragen worden, maar ook in ruwe vorm, neergelegd in alle vertrekken waar onrust en disharmonie heersen.
De Chrysocolla is een vrouwelijke steen. Het is een steen die vriendschap, liefde en creativiteit oproept. Daarbij is hij rustgevend. Hij brengt evenwicht in de gevoelswereld en geeft innerlijke kracht, waardoor de algehele vitaliteit verhoogd wordt. Chrysocolla heeft een bijzondere beschermende waarde voor moeder en kind tijdens de zwangerschap. Verder werkt hij verzachtend bij reumatische pijnen, doordat hij de eigenschap heeft gifstoffen via de nieren uit het lichaam te verwijderen. De Eilatsteen uit Israë is een vergroeiing van Chrysocolla met Turkoois en Malachiet.

Voorbeelden van andere toepassingen:
Bevordert vriendelijkheid en tolerantie, is goed tegen rugpijn, krampen, depressies, menstruatieproblemen en andere vrouwenkwalen en brengt emoties in evenwicht.

Chakra:
hart- , keel- en voorhoofdchakra .

Corresponderende Sterrenbeelden:  

RamRam StierStier MaagdMaagd

 

 

Copyright Symbolic Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be